01-7884-351
051-611-733

CENITVE ŠKOD IN POPRAVILAKakšen pa je postopek, ko na našem avtomobilu dejansko povzročimo ali odkrijemo škodo, v primerih, ko ta ni dovolj velika za klicanje avtomobilske asistence?

Primer so poškodbe na parkiriščih. Recimo, da opazimo  opraskan avto, ko se vrnemo iz nakupovalnega središča. Najprej seveda pokličemo policijo, nakar bo, če boste imeli srečo, prijazna policistka prišla naredit zapisnik, ki se bo nato posredoval na vašo zavarovalnico. Zna se zgoditi, da boste s policijo celotno zadevo razrešili kar po telefonu, saj si vsake praske  seveda nimajo časa ogledovati.

Nemalokrat se dogodi, da se  med vožnjo zgodi prometna nesreča, pa sploh ni pomembno po čigavi krivdi. Ker so  vozila zavarovana (zavarovanje avtomobilske odgovornosti  ali kasko zavarovanje), to  pomeni, da je potrebno obiskati zavarovalnico ali cenilno mesto.

Storitve cenilnega mesta nudimo tudi  pri nas – v  podjetju Avto Kavšek, kjer vam bomo prijazno pomagali spisati vse potrebne obrazce za cenitev škode za katerokoli zavarovalnico v Sloveniji.

Zaposlujemo certificirano osebje za Quick-Check internetne cenitve, ki hitro, kvalitetno in strokovno pridobi zapisnik o cenitvi avtomobilske škode.

Ob prijavi škode potrebujete:
  • zavarovalno polico,
  • prometno dovoljenje,
  • vozniško dovoljenje.

Pri  ocenitvi škode se  hkrati dogovorite tudi za popravilo, ki bo vaš avto povrnilo v prvotno stanje.